1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Let's Play: F1 2017 The Game
Click the cross to dismiss this video
Join the conversation on Youtube by clicking here

No FFB with T500

Discussion in 'rFactor' started by Finski, Jun 22, 2014.

  1. Finski

    Finski

    Messages:
    61
    Ratings:
    +24
    Hi, I've been trying to setup rF with my T500RS. I'm using the profile from the thrustmaster site, and the only time any FFB works is when I first try to drive, although its all over the place, like it's trying to fight the opposite direction or something. As soon I make any changes, like trying to change from 100% to -100, I go back and there is no FFB at all, I think i have the real feel stuff in the folder. I have no idea how I can get decent FFB setup and I don't know what else I can try and do.

    If anyone can help me work this out and get good FFB I'll be forever grateful as this is the only thing holding me back from playing rFactor, thanks.
     
  2. Rupe Wilson

    Rupe Wilson
    Senior HistorX Driver Staff Premium

    Messages:
    14,742
    Ratings:
    +6,373

    here are the ones i use
    Controller T500.rar 14 KB
    https://mega.co.nz/#!01MkRLSB!wI9y73-JyoKYFxW1aV2dtpYzfDCWzBN_0p5uoH53VpE
     
  3. Finski

    Finski

    Messages:
    61
    Ratings:
    +24
    Thanks mate! I got it working, but the only problem now is, I need to restart the game every time I exit, so If I change car/track or whatever. I can live with this but would be nice to fix it somehow.