• So long as all your wheels are pointing in roughly the same direction, you should be fine.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

No engine sound in swingman view

Discussion in 'RACE 07 - Official WTCC Game' started by Cioccolata1278, Apr 24, 2010.

  1. Cioccolata1278

    Cioccolata1278

    Messages:
    8
    Ratings:
    +0
    Hi to all racers.
    I am new to the race scene. I have Race 07.
    I am playing the game for a little while and I use swingman view, most comfortable for me, but I do not hear my engine sounds. I can hear everything around me, other cars, people cheering and what not, but not my car engine. If I go back into cockpit mode and even hood view mode I can hear my engine but not swingman. I have used swingman before and got engine sounds but just recently nothing. If I exit out of the game and go back in, it still doesn't make any sounds.
    I have a brand new computer with top of the line everything.
    Any suggestions or help would be greatly appreciated.

    Gord
     
  2. Ross Balfour

    Ross Balfour
    #99 | Roaring Pipes Maniacs

    Messages:
    10,551
    Ratings:
    +197
    Try in Options/Audio Settings. There's a choice of what % you want your sounds to be. Because in swingman view you are quite a bit far away from the car, the engine is quieter than in hood or cockpit. So put engine noise to 100% and hopefully you can hear it ok then :)
     
  3. Cioccolata1278

    Cioccolata1278

    Messages:
    8
    Ratings:
    +0
    nope...I have almost everything at 100%.
    Thnx for input tho.
     
  4. Pieter Theron

    Pieter Theron

    Messages:
    479
    Ratings:
    +5
  5. Cioccolata1278

    Cioccolata1278

    Messages:
    8
    Ratings:
    +0
    Because I am really not to bright, I decided to check my wires, and lo and behold, there must of been a fray in the wire going to my subwoofer, so I replaced the wire, and wa..la.. it works fine now. Sorry for my ignorance and starting a thread for no reason.:redface:
     
  6. Ross Balfour

    Ross Balfour
    #99 | Roaring Pipes Maniacs

    Messages:
    10,551
    Ratings:
    +197
    Good stuff :D Good luck!