1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. #GiveAwayFriday. Win a copy of F1 2017 - The Game. Click here to join.

Need some help installing setups

Discussion in 'Stock Car Extreme' started by Claes Axelsson, Jun 5, 2012.

  1. Claes Axelsson

    Claes Axelsson

    Messages:
    239
    Ratings:
    +33
    Hi!
    Just bought this game so I have a noob question. I'm not able to install the setups from RD-forums into the game.
    The How to thread says:
    Save the *.svm setup file to various track folders - ie:
    x:\gamename\userdata\username\trackname

    TYPICAL INSTALLATION:
    C:\Program Files\GSC\Userdata\YOUR NAME\Settings\TRACK NAME (various)
    C:\Program Files (x86)\GSC\Userdata\YOUR NAME\Settings\TRACK NAME (various)

    But my userdata folder only contains one folder and that one is named "controller".
    Has something gone wrong in the installation or do I need do change something ingame.
    Thanks for your time
    /Claes
     
  2. Senad Subasic

    Senad Subasic

    Messages:
    8,711
    Ratings:
    +1,901
    I don't have the game, but if it's anything like the rest, try looking in your Documents folder.
     
  3. Claes Axelsson

    Claes Axelsson

    Messages:
    239
    Ratings:
    +33
    That was the first place i looked, but nothing there.
     
  4. Rickard Norgren

    Rickard Norgren

    Messages:
    109
    Ratings:
    +25
    Have u fired up the game yet Claes?, try that
     
  5. Claes Axelsson

    Claes Axelsson

    Messages:
    239
    Ratings:
    +33
    Yes, also tried a few laps in multiplayer. Will try a few in Testday and see if it helps

    Edit: That didn't change anything. still the same
     
  6. Scott Webber

    Scott Webber

    Messages:
    7,392
    Ratings:
    +2,397
    Claes do a few races, offlien and online, it's weird that it hasn't shown up, maybe it take's a while for the game to configure im not 100% sure.
     
  7. Claes Axelsson

    Claes Axelsson

    Messages:
    239
    Ratings:
    +33
    Did a clean install and a few races after that it was fixed. Thx for your help guys
     
    • Like Like x 1