• "Bwoah." - Generic Kimi Quotes.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. If you have any questions, please don't hesitate to ask. There's no such thing as a stupid question.

My add-on tracks are gone

Discussion in 'RACE 07 - Official WTCC Game' started by Kieran Mcgeachy, May 19, 2009.

  1. Kieran Mcgeachy

    Kieran Mcgeachy

    Ratings:
    +0
    HELP PLEASE lol

    I went on to gtre to see if my laggin had stop but obviously it wasn't, i then sat and thought what i could do but me being me didn't an never has any solutions. I then went to goto garage and computer completely freezed and i restarted computer. When i loaded the game up again i discovered all my add-on tracks have gone, there still in locations in race 07 but not in-game. Anybody experienced this or has any solutions?any help at the moment would be mostly appreciated
     
  2. Bram

    Bram
    #27 | Roaring Pipes Maniacs Staff Premium

    Messages:
    41,685
    Ratings:
    +15,998
    can you post the exact path to your locations folder please?
     
  3. Kieran Mcgeachy

    Kieran Mcgeachy

    Ratings:
    +0
    Yup

    My computer/steam/steamapps/my name/race 07/gamedata
     
  4. Bram

    Bram
    #27 | Roaring Pipes Maniacs Staff Premium

    Messages:
    41,685
    Ratings:
    +15,998
    Hmm thats strange, i thought that you maybe started a dedicated server and put the tracks in RACE07DS folder instead of RACE07..

    Did you try removing the .blob files and restarting your Steam?

    • Code:
      [LIST]
      [*]Go to X:\Steam (X=your drive where steam is located)
      [*]Remove both AppUpdateStats.blob and ClientRegistry.blob
      [*]Close Steam -> Right click on the traybar right bottom of your screen and choose Exit
      [*]Boot Steam again
      [*]Fill in account name and password (make sure you have both when you do this!)
      [*]Steam will now check to see if you game needs updating certain parts
      [/LIST]
     
  5. Adam Vaughan

    Adam Vaughan

    Messages:
    2,745
    Ratings:
    +9
    What about getting all the tracks moving them somewhere. Then a reinstall of GTRE? Then trying putting them back in there folders?
     
  6. Kieran Mcgeachy

    Kieran Mcgeachy

    Ratings:
    +0
    .blob??lol restart steam as in sign out and back in again?
     
  7. Kieran Mcgeachy

    Kieran Mcgeachy

    Ratings:
    +0
    ah ok il try that,

    Thanks
     
  8. Bram

    Bram
    #27 | Roaring Pipes Maniacs Staff Premium

    Messages:
    41,685
    Ratings:
    +15,998
    That a misconception by a lot of people, you never have to reinstall the entire game :) Steam will update where necessary if you remove the correct folder
     
  9. Kieran Mcgeachy

    Kieran Mcgeachy

    Ratings:
    +0
    I tried moving them to the simbin/race07 folder then loaded gtr up again and the tracks still weren't there :(
     
  10. Bram

    Bram
    #27 | Roaring Pipes Maniacs Staff Premium

    Messages:
    41,685
    Ratings:
    +15,998
    Because that is not the proper location for tracks :)
     
  11. Kieran Mcgeachy

    Kieran Mcgeachy

    Ratings:
    +0
    Ah ok that explains it :),

    just before i went to do what u told me to do Bram i thought i'd try loading gtr back up again and there's the add on tracks all back again. Really strange and i didn't do anything else like move the location folder anywhere again. Why is this?? Now i just have to check if game still lagging.
     
  12. Kieran Mcgeachy

    Kieran Mcgeachy

    Ratings:
    +0
    No more lag either Bram very strange but well happy it's sorted out.

    Thanks Bram and Adam for the help mostly appreciated
     
  13. Kieran Mcgeachy

    Kieran Mcgeachy

    Ratings:
    +0
     
  14. Bram

    Bram
    #27 | Roaring Pipes Maniacs Staff Premium

    Messages:
    41,685
    Ratings:
    +15,998
    Crappy connection mostly
     
  15. David Buxton

    David Buxton

    Messages:
    9,543
    Ratings:
    +230
    I never see Laurence lag... Are you two on different connections?
     
  16. Kieran Mcgeachy

    Kieran Mcgeachy

    Ratings:
    +0
    nope the same mate
     
  17. Andrew Evans

    Andrew Evans

    Ratings:
    +0
    sounds like a job for buxton cables.... :nod:
     
  18. Ben Tusting

    Ben Tusting

    Messages:
    5,764
    Ratings:
    +133
    Kieran you on Wireless?
    On vista?

    if so i can help :D
     
  19. David Buxton

    David Buxton

    Messages:
    9,543
    Ratings:
    +230
    da da da da da daaaaaa, Buxtoooooo pooooooweeeeerrrr!

    Anyway, are you wired or wireless? :becky:
     
  20. David Buxton

    David Buxton

    Messages:
    9,543
    Ratings:
    +230
    Stop trying to nick one of my clients :D