1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Like RaceDepartment on Facebook.

Multiplayer bug

Discussion in 'RaceRoom Racing Experience' started by Azfalt Raser, Nov 3, 2015.

  1. Shitload of bugs.

    Just played Zandvoort (ADAC).
    Starting lights are red for me. So technically, my race has not started.
    But apparently, the red lights turned off for everyone else.
    My car is still on the grid waiting for the red lights to turn off.
    I think I'm 2 or 3 laps down by now.
    ----------------------------------------

    Cars are stuck in 1 gear. Reset car to default. car works.
    Still, I guess I have to reset the car to default EVERYTIME now.
    No use in saving suspension settings. Why even bother saving suspension settings now.

    ---------------------------------------
    Qualifying:
    Why do I start in the final turn @ Oschersleben?
    Why do I start in the pits @ Lausitz
    How about get some consistency??? S3?

    ----------------------------------------
    Really love the new steering wheel at full lock at start of race.
    Nothing like steering straight into the guardrail when the starting lights turn off.

    ----------------------------------------
    going to pits ends your race. No way to get back into the race.
     
    Last edited: Nov 3, 2015
  2. Kenny Paton

    Kenny Paton
    Embarrassingly, Backmarker Champion 2015 & 2016 Staff Premium Member

    Are these all mp or sp bugs for you? Have you put in a bug report at S3 forums?
     
  3. Hey Kenny,
    sorry for the late response. They are SP bugs. But I have reported both SP & MP bugs.
     
  4. Kenny Paton

    Kenny Paton
    Embarrassingly, Backmarker Champion 2015 & 2016 Staff Premium Member

    I don't play R3E SP so I really can't help you there maybe some one who does will be able to.:)