• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

MS7XWDC TCAM PitStop Mod

Discussion in 'F1 2012 Mods' started by MS7XWDC, Sep 19, 2012.

  1. MS7XWDC

    MS7XWDC

    Messages:
    446
    Ratings:
    +17
    • Like Like x 3
  2. vadimtop

    vadimtop

    Messages:
    954
    Ratings:
    +227
    Very necessary for me,thanks...
     
  3. ML2166

    ML2166
    If quizzes are quizzical then what are tests?

    Messages:
    4,188
    Ratings:
    +7,487
    2 Schuey helmets in the same thread......

    :D
     
    • Like Like x 1
  4. Maurice Böschen

    Maurice Böschen

    Messages:
    56
    Ratings:
    +18
    what are you t-cam settings for the Mercedes in that video? Cant get my camera as good as your settings.. :/
     
  5. MS7XWDC

    MS7XWDC

    Messages:
    446
    Ratings:
    +17
    i did not alter anything besides what is described in the tutorial / mod download in post #1
     
  6. Dusty

    Dusty

    Messages:
    11
    Ratings:
    +4
    removed
     
  7. robmcm

    robmcm

    Messages:
    29
    Ratings:
    +5
    [​IMG]Hey MS7, thanks for the mod - I really hate the switch to cockpit when I enter the pits, so this is great for me.

    It works fine at all times except when I'm sat in the garage, when I see the horrible grey thing you can see in the images.

    Any ideas how to fix it? It doesn't affect anything, but it really is annoying![/ATTACH] 2012-09-22_00001.jpg 2012-09-22_00002.jpg

    Any ideas how I can fix it?

    Thanks!
     
  8. IcemanLFS

    IcemanLFS

    Messages:
    140
    Ratings:
    +191
    Yeah, that happened to me too, i tryed to make a second head-cam one with "head-cam" and the other with "head-cam2" but didn't work also. i still get this grey bar in the garage. I'm affraid there is no fix for this, just rename back to the original "head-cam".
     
  9. MS7XWDC

    MS7XWDC

    Messages:
    446
    Ratings:
    +17
    ive no idea & only tested on Mercedes & you saw the results in post #1. did you try to ADD a cam, or just do exactly what the tutorial said [rename the cam specified] ?
     
  10. robmcm

    robmcm

    Messages:
    29
    Ratings:
    +5
    Sorry, just seen the responses. I did EXACTLY as the tutorial specified - renamed the cam as you instructed. Don't know if its the same on every car or just the Force India but it's quite annoying - is Iceman right that it can't be fixed?
     
  11. razor01

    razor01

    Messages:
    5
    Ratings:
    +0
    ben hiç bir fark göremedim
     
  12. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,605
    Ratings:
    +16,516
    Speak English please. To quote Tom: