1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Like RaceDepartment on Facebook.

Motec i2 Problem

Discussion in 'rFactor 2' started by Ho3n3r, Jan 26, 2015.

  1. I used to run Windows 7 with Motec i2 Pro, and I was able to view the rFactor 2 logs just fine.

    But now, after upgrading to Windows 8 and downloading the latest Motec i2 Pro, I get an error message along the lines of "Cannot open Standard Logging file", or something like that.

    So I download i2 Standard - now I can open the log files fine, but I can't do jack with the actual program, can't use custom graphs, nothing. I don't have the old i2 Pro install file I used previously either.

    Thus, I would like to know how I can get it back to the way it was - rFactor 2 logs with i2 Pro.

    Any help will be appreciated.
     
  2. David O'Reilly

    David O'Reilly
    A bad quali means I can go forwards in the race.

  3. Ah, thanks. Makes sense in a way.

    There's about 7 versions there though. Do you by any chance know which is the latest version that'll still work?

    Thanks.
     
  4. TTupsi

    TTupsi
    Premium Member

    I have the version 1.0.21.0030 working so at least that is a safe bet. :)
     
    • Beer Beer x 2
  5. David O'Reilly

    David O'Reilly
    A bad quali means I can go forwards in the race.

    Tapio has answered but I think Lazza said any with 1.0.xxx and not 1.1
     
    • Winner Winner x 1
  6. Thanks again, guys! It worked. :)

    Specifically, this is the last released version that works - 1.0.21.0069: http://www.motec.com/filedownload.php/mi2_pro_1.0.21.0069.exe?docid=4727
     
    • Like Like x 2