• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Montreal, Monaco and Silverstone add on tracks not working?

Discussion in 'netKar PRO' started by James Skinner, Jan 23, 2010.

  1. James Skinner

    James Skinner

    Messages:
    103
    Ratings:
    +65
    Anyone else had this problem with beta 3/3 - spa, adelaide etc work fine, these three tracks seem to get stuck loading the .nko track file? No crash I can esc out, just wondered if anyone else had got these going successfully?
     
  2. Ricky Willox

    Ricky Willox

    Messages:
    348
    Ratings:
    +1
    All working for me.
     
  3. James Skinner

    James Skinner

    Messages:
    103
    Ratings:
    +65
    Where did you download them from Ricky? - Perhaps I've got corrupted files somehow....
    Also on windows 7 64 bit, dunno if that's the problem...
     
  4. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,510
    Ratings:
    +16,457
    Works for me also (RD install) and under win 7 with 64 bit. Tried to re-download them James?
     
  5. James Skinner

    James Skinner

    Messages:
    103
    Ratings:
    +65
    Fixed.... Had originally downloaded and unzipped on my Mac before copying to NetKar tracks folder, downloaded again in Windows 7, and they work fine. Guess something got lost in translation!