• "Bwoah." - Generic Kimi Quotes.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. If you have any questions, please don't hesitate to ask. There's no such thing as a stupid question.

Map Texture Problem

Discussion in 'Stock Car Extreme' started by chay clark, Oct 29, 2015.

  1. chay clark

    chay clark

    Messages:
    5
    Ratings:
    +1
    recently i have been racing around a few modded tracks, however with a few of them i have seen that parts of the map don't load until i am about 100m away. is their a way to fix this or is it a problem with the map?
     

    Attached Files:

  2. Andrew

    Andrew
    Life is Short–Talk Fast ! Staff Premium

    Messages:
    3,955
    Ratings:
    +2,665
  3. Patrick Giranthon

    Patrick Giranthon
    Premium

    Messages:
    3,080
    Ratings:
    +4,913
    Seems to be Barber. It is probably a LOD problem. But I did not notice It before
     
  4. Will Mazeo

    Will Mazeo

    Messages:
    1,206
    Ratings:
    +364
    • Love Love x 1
  5. chay clark

    chay clark

    Messages:
    5
    Ratings:
    +1
    ah ok thanks for the reply
     
  6. Patrick Giranthon

    Patrick Giranthon
    Premium

    Messages:
    3,080
    Ratings:
    +4,913
    Open the .scn with notepad. You Will see In some lines LOD In / LOD out. LOD needs to be adjusted. But you dont know the name of the object I suppose. You can find it with 3dsimed for Instance. Or post a screen where I can see clearly the part please
     
  7. chay clark

    chay clark

    Messages:
    5
    Ratings:
    +1
    fixed it. all i did was lower the visible vehicles in game and now it works XD. thanks for all the help though