• "Bwoah." - Generic Kimi Quotes.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. If you have any questions, please don't hesitate to ask. There's no such thing as a stupid question.

Other Just a simple HUD V1.29 V1.29

HUD

  1. SCE_SR

    SCE_SR

    Messages:
    312
    Ratings:
    +122
    SCE_SR submitted a new resource:

    Just a simple HUD - HUD

    Read more about this resource...
     
  2. SCE_SR

    SCE_SR

    Messages:
    312
    Ratings:
    +122
    There is a bug in Current Lap - Sector 3 timing - red/green gap display. I post this in beta forum. Please be patiently, hope reiza will fix this soon.
     
    Last edited: Jun 16, 2016
  3. SCE_SR

    SCE_SR

    Messages:
    312
    Ratings:
    +122
  4. taylajee

    taylajee

    Messages:
    7
    Ratings:
    +1
    Thank you for your efforts. I suggest that you add a fuel bar just below the brake bar. That would make it perfectly perfect :thumbsup:
     
  5. SCE_SR

    SCE_SR

    Messages:
    312
    Ratings:
    +122
  6. SCE_SR

    SCE_SR

    Messages:
    312
    Ratings:
    +122
    Finished. Try it. :cool:
     
    Last edited: Jun 19, 2016
    • Like Like x 1
  7. SCE_SR

    SCE_SR

    Messages:
    312
    Ratings:
    +122
  8. taylajee

    taylajee

    Messages:
    7
    Ratings:
    +1
    That was quick! Thank you very much. This is now the best HUD for me!
     
    • Like Like x 1
  9. SCE_SR

    SCE_SR

    Messages:
    312
    Ratings:
    +122
    • Like Like x 1
  10. JoelGL

    JoelGL

    Messages:
    990
    Ratings:
    +66
    Is there a problem running dynhud_editor.exe? I can't seem to run it, as I want to adjust the position of the map. Thanks again for this.
     
  11. SCE_SR

    SCE_SR

    Messages:
    312
    Ratings:
    +122
    This was a known bug, but after last update my editors working, beta and public. Where do you want the map have ? I do it for you.

    But remember, this is different from track to track. The mapwidget is perfect in the corner, but some maps matched perfect with this, some other like curitiba are a bit more in the middle. The map is just smaller. Good example is buenos aires 6 compare to curitiba.
     
    Last edited: Jul 2, 2016
    • Like Like x 1
  12. JoelGL

    JoelGL

    Messages:
    990
    Ratings:
    +66
    It's fine now @SCE_SR. I mistakenly deleted the config folder before copying yours, so I was missing other files (input_binding and three_lettercodes.ini) and I guess this is what caused the editor to not start. Thanks, I've adjusted the map already.

    But while at it, I added the pedal app (throttle/brakes), how do you adjust the height/width? Doesn't work for me even if I change the width/height parameters in pixels.
     
  13. SCE_SR

    SCE_SR

    Messages:
    312
    Ratings:
    +122
    I click on the widget and go to controls on the right side, works. Otherwise i dont know.
    [​IMG]

    Same here:
    [​IMG]
     
    Last edited: Jul 2, 2016
    • Like Like x 1
  14. SCE_SR

    SCE_SR

    Messages:
    312
    Ratings:
    +122
  15. SCE_SR

    SCE_SR

    Messages:
    312
    Ratings:
    +122
    Last edited: Sep 10, 2016
    • Like Like x 1
  16. SCE_SR

    SCE_SR

    Messages:
    312
    Ratings:
    +122
    Last edited: Sep 14, 2016
    • Like Like x 1
  17. SCE_SR

    SCE_SR

    Messages:
    312
    Ratings:
    +122
    Last edited: Feb 3, 2017