1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is it just me having problems to accelerate?

Discussion in 'F1 2015 - The Game' started by F1RacingGame, Jul 10, 2015.

  1. Hi there, I just purchased the game and set up everything and I tried some races but no matter which car I take, I get passed by all other cars ! When accelerating, it feels like I drive in mud or something! Is there some problem with the throttle settings or something?

    Edit: whoops, I noticed there are some others having the problem too :/ no fix yet, huh
     
  2. I guess this says everything.

    My online experience: race took 5 minutes to load after everyone confirmed. Race starts. Blue flag, yellow flag, green, blue, warning and quit.

    Awesome game. The title of this thread should be: F1 2015 Bug thread

    mod edit: Please upload to Racetube and link to the video please
     
    Last edited by a moderator: Jul 10, 2015
  3. Graham Laing

    Graham Laing
    ...... mostly harmless Staff

    Not aimed at you specifically @F1RacingGame, but you have reminded me to tighten up.

    Now this game is released, all members should upload your videos to Racetube please.

    Initially we were all short of any videos capturing game play, so we could get an idea what this game looks like. So I allowed some videos and was a bit flexible with the rules.

    There's no problem with short informational videos posted in the forum, made to make a particular point or highlight a bug. However if you want to post review by some random guy off the internet, or your own race videos, please stick to Racetube only.

    Thanks :)
     
  4. Yes. Everyone is faster than me. So annoying, can't play the game.. :(