• “Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style” ― Michael Schumacher
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Installing Tracks

Discussion in 'rFactor 2' started by mkel1966, Nov 22, 2015.

  1. mkel1966

    mkel1966

    Messages:
    183
    Ratings:
    +24
    I just started installing track mods. Some track showing in-game some don't, why is that? And this pic from Road America, what's wrong with the trees? Is this a bad mod? All the other tracks look great. Thanks. 2015-11-22_00001.jpg
     
  2. Gijs van Elderen

    Gijs van Elderen
    Premium

    Messages:
    4,619
    Ratings:
    +2,400
  3. mkel1966

    mkel1966

    Messages:
    183
    Ratings:
    +24
  4. jimortality

    jimortality
    Premium

    Messages:
    3,559
    Ratings:
    +957
    What is your AA setting? turn it down one.
     
    • Agree Agree x 1
  5. Ace King

    Ace King

    Messages:
    394
    Ratings:
    +77
    If this is the recently released Road America i had the same issues with the trees. I replaced it with another version which looks quite good. I'am using a GTX-970 and this was the first time i seen this issue.
     
    Last edited: Nov 22, 2015
  6. mkel1966

    mkel1966

    Messages:
    183
    Ratings:
    +24
    I think it's X3, I'm away from my pc right now.
    I also have the gtx-970, would you share the replaced version?
     
  7. Ace King

    Ace King

    Messages:
    394
    Ratings:
    +77
    mkel.....check your inbox!
     
  8. mkel1966

    mkel1966

    Messages:
    183
    Ratings:
    +24
    thanks a lot..will do it as soon as i get home:thumbsup: