• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.
RD LE MANS SERIES (LIVE)
Click the cross to dismiss this video
Join the conversation by clicking here.

Installing rFactor 2 Build 660 Error

Discussion in 'Formula SimRacing' started by James Sadler, Apr 15, 2014.

  1. James Sadler

    James Sadler
    GhostSpeed Racing Manager Premium

    Messages:
    240
    Ratings:
    +265
    Hi everyone,

    I have downloaded the new build of rFactor 2 but when I come to install the build I have an error saying MSVCP110.dll is missing from your computer. Does anybody know how to fix this?
     
  2. Chris Knight

    Chris Knight

    Messages:
    683
    Ratings:
    +99
    not tried yet is server up to date check the isi forums

    from isi forums
    Sry, I installed vcredist_x64.exe and vcredist_x86.exe and now it works.
     
  3. James Sadler

    James Sadler
    GhostSpeed Racing Manager Premium

    Messages:
    240
    Ratings:
    +265
    Yes I have tried that Chris but I haven't had any luck.
     
    • Agree Agree x 1
  4. Carlos Martín

    Carlos Martín

    Messages:
    1,012
    Ratings:
    +387
    Search the file on google, click first click it appears and click download without managers.

    Its a website that provides all .dll .

    I would sent you direct link but im at the phone :/
     
  5. James Sadler

    James Sadler
    GhostSpeed Racing Manager Premium

    Messages:
    240
    Ratings:
    +265
  6. John-Eric Saxén

    John-Eric Saxén

    Messages:
    1,378
    Ratings:
    +743
    Beware that many websites provide fake/virus dll's. Better if someone here uploads it and everyone can download. I'm on Windows 8 and haven't had any issue with build 660.
     
  7. John-Eric Saxén

    John-Eric Saxén

    Messages:
    1,378
    Ratings:
    +743
    Fyi, I always install a new build by downloading the light build exe and installing over the old. The autoupdater has every second build some sort of issues, can't bother with that.
     
  8. Carlos Martín

    Carlos Martín

    Messages:
    1,012
    Ratings:
    +387
    Will tell you tomorrow morning with laptop, now I cant say
     
  9. James Sadler

    James Sadler
    GhostSpeed Racing Manager Premium

    Messages:
    240
    Ratings:
    +265
    Ok Carlos thank you for this. Really appreciate it.
     
  10. Kris Cobb

    Kris Cobb
    Avid Chronic Racing | Team Principal

    Messages:
    657
    Ratings:
    +473
    I get a missing LIBMYSQL.DLL. Game works as far as I can tell.

    This was after doing a fresh install after I got the same error as the op.
     
  11. Georg Winter

    Georg Winter

    Messages:
    502
    Ratings:
    +146
    I used the update in the launcher and everything worked fine.
     
  12. Victor Ivanov

    Victor Ivanov

    Messages:
    3,905
    Ratings:
    +1,518
    After 660 the trackmap plug started to blink every second and it's really annoying. Anyone got this issue too?
     
  13. Smirk (ITA)

    Smirk (ITA)

    Messages:
    17
    Ratings:
    +5
    Try to press ''CTRL+F''
     
  14. Christof Schgör

    Christof Schgör

    Messages:
    66
    Ratings:
    +33
    Same error as james
     
    • Like Like x 1
  15. Primaguida

    Primaguida

    Messages:
    293
    Ratings:
    +153
    I installed a lite 660 build. rF2 crashed switching track, but that's all at the moment; it seems quite ok.

    I have Windows 7 64 bit