1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Like RaceDepartment on Facebook.

imported set ups not showing up in race 07 and add on's

Discussion in 'RACE 07 - Official WTCC Game' started by Paul Monaf, Feb 1, 2012.

  1. Hi Guys
    Ive been sent a few set up and have installed them in the set up fold of the main game directry, but they dont seem to be showing up in the set up page of the sim
    Any suggestions
    thanks
    Paul
     
  2. They go in your Documents folder.

    C:\Users\senad\Documents\SimBin\RACE 07\UserData\CarSetups
     
  3. thanks for your reply that's where i have them installed
     
  4. You said main game directory in your original post.

    If they're in Documents, and they're not showing up, I'm out of ideas.
     
  5. sorry that makes two of us
     
  6. Dennis Phelan

    Dennis Phelan
    more about staying on track. Premium Member

    You've probably thought of this; a number of tracks, esp addons, have similar names.Ensure they're in the right folder?
     
  7. sorry dennis don't follow you there what do you mean
     
  8. Dennis Phelan

    Dennis Phelan
    more about staying on track. Premium Member

    I have 3 separate folders for Donnington, 2 for Mosport, 2 Sebring....and even for stock tracks each year is different.
     
  9. Bram

    Bram
    Roaring Pipes Maniacs | #27 Staff Premium Member

    Be sure they are in the my documents folder and not in the game directory
     
  10. Worse case senario, on the right side where you see the cars, scroll up and choose show all.