1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Win a £4,500 Vesaro Racing Rig! Click here for more information.

How do you get rid of the speedo in race replays?

Discussion in 'RACE 07 - Official WTCC Game' started by Ross Balfour, Jun 19, 2008.

  1. Ross Balfour

    Ross Balfour
    #99 | Roaring Pipes Maniacs

    Im creating a movie and the speedo keeps showing up|!! How do I get rid of it!
     
  2. Ramon van Rijn

    Ramon van Rijn
    Premium Member

    From memory it was pressing the 1 key several times. (Hud cycle)
     
  3. Ross Balfour

    Ross Balfour
    #99 | Roaring Pipes Maniacs

    Ok Thanks will try that out!!
     
  4. Ross Balfour

    Ross Balfour
    #99 | Roaring Pipes Maniacs

    Hmm doesnt work at my end! Any other ideas??
     
  5. It's 2 I think, rather than 1.
     
  6. Ross Balfour

    Ross Balfour
    #99 | Roaring Pipes Maniacs

    How many times is "Repeatitivly"?? I have tried all the numbers and it still appears!!
     
  7. Ross Balfour

    Ross Balfour
    #99 | Roaring Pipes Maniacs

    See
     

    Attached Files:

  8. Check your controller config, my HUD switch is set to L2 on my DFP. You may even need to set it
     
  9. Ross Balfour

    Ross Balfour
    #99 | Roaring Pipes Maniacs

    Ok is it called HUD switch??? I will have a look thnaks :)
     
  10. Ross Balfour

    Ross Balfour
    #99 | Roaring Pipes Maniacs

    Ahh I didnt preset it!! DUHHHH thanks for help anyways :)
     
  11. number 2 for default
     
  12. Go into the options menu>Game settings> and change the HUD ingame to off.