• "Bite off more than you can chew and then chew like hell." - Peter Brock
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Thrustmaster 24 Hours of Le Mans (LIVE)
Click the cross to dismiss this video
Dear fan, please make sure to like the video and subscribe to our channel to be eligible to win this round's prize provided by our sponsor.

Help! I can't get racer running on xp.

Discussion in 'Racer' started by hoarder, Jan 17, 2010.

  1. hoarder

    hoarder

    Ratings:
    +0
    Hello,

    The game will not execute for some reason.

    I am trying to get this to run on:

    40" Samsung 720p TV @ 1360x768 (what the tv supports)
    Win xp home sp3
    Athlon 64 3200
    Radeon x800 (w/ latest drivers)
    sb audigy
    w/ raid 0

    I tried the link to the ATI patch, but was missing. (can someone post it?)

    I also installed the c++ and no luck.

    The error report on win states this was involved.
    C:\DOCUME~1\TV\LOCALS~1\Temp\bba0_appcompat.txt

    QLog:
    Sun Jan 17 10:05:41 (INFO): [noqapp/2444] --- application start ---
    Sun Jan 17 10:05:41 (INFO): [noqapp/2444] 1 processor(s); setting affinity to 0x1
    Sun Jan 17 10:05:41 (INFO): [racer/2444] Racer version: 0.8.8 (Dec 24 2009/13:46:55) - customer: Internet

    Can you help?

    Thank you,


    -H

    P.S. it stinks that the RSC forum was lost. I do still have some cars and tracks from way back, if they are needed.


    Update:
    I have tried using racer 5.4 and same thing happens
    I get an error signature that looks like this: AppName: racer.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: atioglxx.dll
    ModVer: 6.14.10.8544 Offset: 0051aaae