1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. #GiveAwayFriday. Win a copy of F1 2017 - The Game. Click here to join.

Game won't launch

Discussion in 'Automobilista' started by aerobaticrug, Mar 1, 2016.

  1. aerobaticrug

    aerobaticrug

    Messages:
    21
    Ratings:
    +9
    Barnd new PC, new install of windows 10, install game, click on desktop link, window pops up and dissapears real quick and nothing happens. Try from steam launcher and same result. Also the configure link does the same.

    Any ideas?
     
  2. dcollins22585

    dcollins22585

    Messages:
    7
    Ratings:
    +1
    I changed my d3d9.dll to d3d9d.dll and got the game working.
     
    • Like Like x 1
  3. Nick Atsidakos

    Nick Atsidakos
    VTEC just kicked in, yo! JDM 4 Life

    Messages:
    94
    Ratings:
    +43
    Same here, not new PC but Windows 10 Pro x64bit, tried with dcollins method but nothing happen.
     
  4. Alex Sawczuk

    Alex Sawczuk
    Reiza Studios Premium

    Messages:
    1,352
    Ratings:
    +983
    Have you tried installing DX9 from the support folder?
     
    • Like Like x 1
  5. aerobaticrug

    aerobaticrug

    Messages:
    21
    Ratings:
    +9
    Was just about to post this - that is what was missing in Windows 10. Especially with a fresh windows which had no other games installed on it so wouldn't have that direct x version installed already

    Works fine after installing from the support folder
     
    • Like Like x 1
  6. Alex Sawczuk

    Alex Sawczuk
    Reiza Studios Premium

    Messages:
    1,352
    Ratings:
    +983
    Ok, just updated the steam config for new installs.
     
  7. aerobaticrug

    aerobaticrug

    Messages:
    21
    Ratings:
    +9
    Good work - it does look awesome so far, well done guys!
     
  8. Johand

    Johand
    Premium

    Messages:
    89
    Ratings:
    +72
    thnx , this helped me to get the game started
     
  9. slvrshdw

    slvrshdw

    Messages:
    1
    Ratings:
    +0
    Thank you so much. Registered here just to say thanks this worked for me. I have been trying to fix this for 2 days trying everything. Im so glad google showed me this. I nmever would have though to look in the support folder.