1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. #GiveAwayFriday. Win a copy of F1 2017 - The Game. Click here to join.

FSR Car Setups

Discussion in 'Formula SimRacing' started by Tamas Vargyasi, Jun 22, 2012.

  1. Tamas Vargyasi

    Tamas Vargyasi

    Messages:
    229
    Ratings:
    +91
    Hi,

    Our league is new to this FSR mod, And I was wondering if is there any basic setups for the FSR2012 mod. It will come very handy if someone can help with this. Maybe an FSR2011 setup package will work too. I hope...

    Thank you.
     
  2. Tamas Vargyasi

    Tamas Vargyasi

    Messages:
    229
    Ratings:
    +91
    Thank you Philipp, but none of the links in that section are alive!
     
  3. Philipp Puschke

    Philipp Puschke

    Messages:
    106
    Ratings:
    +113
    • Like Like x 1
  4. Tamas Vargyasi

    Tamas Vargyasi

    Messages:
    229
    Ratings:
    +91
    WOW Philipp, I owe you. I`ll going to try them later or tomorrow. Thank you again!:thumbsup:
     
    • Like Like x 1
  5. David Dominguez

    David Dominguez
    Premium

    Messages:
    2,528
    Ratings:
    +1,484
    2011 mod was a bit different, the current one has different tyres and suspension, and also the engine; now you want the engine in the high rpm range, between 17-18000 rpm, when last year we were on 16-17000rpm (and using lower radiator settings).
     
    • Like Like x 2
  6. Tamas Vargyasi

    Tamas Vargyasi

    Messages:
    229
    Ratings:
    +91
    I see, so there are no 2012 setups out there with the new changings?
     
  7. David Dominguez

    David Dominguez
    Premium

    Messages:
    2,528
    Ratings:
    +1,484
    With such level of competition, don't expect any setup from the top guys/teams. The default mod setup isn't bad at all to start, probably better than 2011 setups.
     
    • Like Like x 1
  8. Tamas Vargyasi

    Tamas Vargyasi

    Messages:
    229
    Ratings:
    +91
    Yes, you are right David! I`ll try with the default.
     
  9. Tamas Vargyasi

    Tamas Vargyasi

    Messages:
    229
    Ratings:
    +91
    But maybe there are some brave pilots/teams who are willing to share the setups with a beginner from the early stages that are over, like China, Montreal, etc.;) :unsure:

    *even in private
     
  10. Bozhidar Velinov

    Bozhidar Velinov

    Messages:
    53
    Ratings:
    +3
    Guys Where do you put the sets ?
     
  11. Tume

    Tume
    The unlucky Finn

    Messages:
    1,471
    Ratings:
    +332
    Userdata-settings-(Track)
     
  12. Bozhidar Velinov

    Bozhidar Velinov

    Messages:
    53
    Ratings:
    +3
    Is there any naming stuff ?
     
  13. Tume

    Tume
    The unlucky Finn

    Messages:
    1,471
    Ratings:
    +332
    Naming stuff?
     
  14. Bozhidar Velinov

    Bozhidar Velinov

    Messages:
    53
    Ratings:
    +3
    I mean do you need to name it like this Example : track_setname or just nothing I am asking cause the one you said doesn't work :/
     
  15. Tume

    Tume
    The unlucky Finn

    Messages:
    1,471
    Ratings:
    +332
    No, you don't need to, because you just place the set file to the correct track folder, name it as you wish.