• You don't get fast in order to take part in club races, you take part in club races to get fast!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Forum error

Discussion in 'Site Feedback & Support' started by Jarrod Crossley, Dec 13, 2009.

  1. Jarrod Crossley

    Jarrod Crossley

    Messages:
    3,505
    Ratings:
    +3
    When ever I visit the screenshot section of race series I get these errors:

    Code:
    [B]Parse error[/B]:  syntax error, unexpected T_VARIABLE in [B]/home/admin/domains/racedepartment.com/public_html/forum/includes/functions_vbseo_hook.php(843) : eval()'d code[/B] on line [B]2[/B]
    
    [B]Parse error[/B]:  syntax error, unexpected T_STRING in [B]/home/admin/domains/racedepartment.com/public_html/forum/includes/functions_vbseo_hook.php(848) : eval()'d code[/B] on line [B]5
    
    [/B]
     
  2. Eric. K

    Eric. K

    Messages:
    9,983
    Ratings:
    +112
    We are aware. We are looking into it. Sorry guys!!
     
  3. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,417
    Ratings:
    +16,395
    It seems to occur with threads that receive linkbacks... Not sure why or what we can do about it at the moment but I am working on it (Mr Noob for the win :thumb:)
     
  4. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,417
    Ratings:
    +16,395
    Should be fixed now? Can you confirm J3st3r-baby?