1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PC Everything is working now!

Discussion in 'Assetto Corsa' started by Ben Ware, Mar 11, 2015.

  1. Hi all,
    After starting AC after the update it crashed at the main menu screen with a libcef.DLL error. I just wanted to report back to say it is now fine.
    I verified the game, updated Windows 7, and no joy.
    Uninstalled the latest Nvidia software and restarted the PC. Checked in Device Manager to find the card (GTX970) is still using an Nvidia driver so started AC again, and BOOM, all good.
    Odd, but there you go. I haven't reinstalled Nvidia software yet, just checking out the P1.
    The game looks stuinning.!
    Phew!! Happy.
     
  2. How well does it run on the 970? I'm thinking about getting one.
     
  3. Msportdan

    Msportdan
    @ Simberia @Simberia

    pretty much full whack, all I have is reflections, smoke and mirrors on low. that's with 19 cars solid 60fps for me odd dip to 58s in replay. nothing in race

    gtx msi 970 on i7

    tbh haven't tried upping those settings either.
     
  4. The 970 is nothing short of amazing maxed out at 1080P. Great card.
     
  5. Very nice, thanks. I just picked up AC yesterday. Because of the 1.1 update but I also run pCars. I am going to go with this one:

    EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+
     
  6. I have the Gigabyte G1.
     
  7. Ok. Getting crashes again at main menu. Reinstalled latest Nvidia package. No joy.
    Problem event : BEX
    App version : 0.15.311.4646
    Timestamp : 54ffe572
    Fault Module Name : StackHash_0a9e

    Any help would be appreciated.
     
  8. Do you have any mods installed? also maybe try a file integrity check on Steam.
     
  9. I'm working okay but this is what I did before updating:
    1. backed up the last version and the Assetto folder in documents
    2. Removed all of the mod cars
    3. Deleted the Assetto Corsa folder in documents ( A new one will appear once u launch )
    Game works okay but some cars loaded with no skin ( paint scheme )
    Good Luck !
    Alienware X51 R2 GTX960 i5
     
  10. Wow! That was a long day at work!

    I renamed my docs AC folder and deleted AC folder in Steam. Reinstalled and all is fine.
    :)
     
    • Like Like x 1
  11. I have a 970 as well. Buttery smooth.
     
  12. 970 it is then. SJ, what are your specs and what 970 do you have?
     
  13. Hi Snappy, I have an NVIDIA GeForce GTX970
    System.PNG
     
  14. Absolutely love the way this puter runs the simulators. I almost dumped thousands into a rig.
     
  15. That's real nice.:)

    I will post mine when I get home or tomorrow. I also have an i7 but with 8Gigs of ram. Right now I am running a GTX760. No good. I need me Ultra graphics. I run triple 39" TV's though. I love triple screen. Can't go without it. You running triples?
     
  16. No, but I would love to. Eventually I will. My computer came with an Asus GTX 750. While it was capable of running the sim, it wasn't close to optimal.