• This Saturday: The Virtual 24 Hours of Le Mans | Live
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Everything disappears when i go in-game!

Discussion in 'Bob's Track Builder' started by Dreedo, Aug 2, 2011.

  1. Dreedo

    Dreedo

    Messages:
    4
    Ratings:
    +0
    Hi,

    This is my first track I'm making with BTB for rFactor.

    Basically I've placed my track, done some roads, some terrain, everything's fine.

    Then i add about 40-50 trees, then when I've booted up rFactor, everything's gone... I can still drive on it, and collisions are working, but i can't see anything.

    No idea whats wrong, so any help appreciated.

    Thanks.
     
  2. Dreedo

    Dreedo

    Messages:
    4
    Ratings:
    +0
  3. Dreedo

    Dreedo

    Messages:
    4
    Ratings:
    +0
    This download is the folder located at rfactor/gamedata/locations, just to say that it still doesn't appear, even when i completely wiped the track from rfactor and exported it again.

    http://www.mediafire.com/?uvadkkcyllag06l
     
  4. Dreedo

    Dreedo

    Messages:
    4
    Ratings:
    +0
    O.o took me about an hour to put those in.

    I guess its a little price to pay to keep the track though, the roads took me a few hours, being new to BTB and everything.

    Thanks though. :)

    EDIT: I have a theory, theres a tree i placed in my map that cannot be removed, I can't select it or anything, so it's stuck permanently in my map by the looks, is that a possible cause for the invisiblity in rFactor?

    EDIT#2: Nevermind, i used the Edit>Select All button on toolbar and managed to remove it.