• “Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style” ― Michael Schumacher
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

error HELP

Discussion in 'Bob's Track Builder' started by Stealthy, Oct 7, 2009.

  1. Stealthy

    Stealthy

    Messages:
    118
    Ratings:
    +0
    When i try to open one of my xpacks in xpacker i get this error notice
    [​IMG]

    how do i fix it , please someone help
     
  2. zoka

    zoka

    Messages:
    79
    Ratings:
    +0
    Its error in your xpacks,you loss texture or icon, i think mat.0 jpg.Try to copy new xpack files,probably that will solve problem
     
  3. Stealthy

    Stealthy

    Messages:
    118
    Ratings:
    +0
    What?
     
  4. Andrew Evans

    Andrew Evans

    Ratings:
    +0
    it's exactly what zoka said...

    your xpack references mat0.jpg and xpacker cannot find it... so, you've messed about with it and corrupted it (by deleting or moving the file)... or you downloaded something that was broken in the first place....
     
  5. banger

    banger

    Messages:
    661
    Ratings:
    +32
    take a look at the xpacker folder, and see in the materials folder,that there something not there,or it became corrupted. xpacker files are just zips files.and replace the mat0 material with new version.of the texture

    folder
    xpacker/hidden valley/materials