1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. #GiveAwayFriday. Win a copy of F1 2017 - The Game. Click here to join.

Download: 93' Honda Civic VTi EG6

Discussion in 'Racer' started by AMGfan(BPM), Jun 11, 2011.

  1. AMGfan(BPM)

    AMGfan(BPM)

    Messages:
    804
    Ratings:
    +30
    Downloads: A new file has been added by AMGfan(BPM):

    93' Honda Civic VTi EG6

    It has Honda B16A2 DOHC VTEC 1.6 16V, 1595cm³, 160 hp @ 7600 rpm, 15.3 Kgfm (~150Nm) @ 7000 rpm.

    It is European and Brazilian version (EG6) - Features: Black door frieze and handles, power door windows, park headlight inside headlight, rear fog at left side, ebony interior, original B16 engine with vtec (5500rpm), clear stanley turn signals, 15" enkei sport rims stock from honda (exclusive only for EG6), jdm front fog light, 195/55/R15 tires.

    Include: 8 real colors from 1993 VTi catalog.

    Performance: 0-100km/h in 7.9s, top 220 km/h

    It is CG version for newer racer versions.
     
  2. aadilf1

    aadilf1

    Messages:
    714
    Ratings:
    +164
    Niccceeeeee!!!! I have always loved VTi's as a child of about 4 or 5 years old and i still do :):)



    Is there a sedan version of this?
     
  3. AMGfan(BPM)

    AMGfan(BPM)

    Messages:
    804
    Ratings:
    +30
    Yes, EG9. but only for europe and argentina (south america)

    brazil, vti only for hatchback
     
  4. boomer541

    boomer541

    Messages:
    1,347
    Ratings:
    +164
    Oh no, Qlog errors, you knew I'd find them:
    (INFO): [racer/1568] Loading car 'honda_civic_vti_eg6_93'
    (ERR ): [racer/1568] QInfo(data/cars/honda_civic_vti_eg6_93/car.ini); more '}' brackets than '{' near line 495
    (ERR ): [racer/1568] QInfo(data/cars/honda_civic_vti_eg6_93/car.ini); more '}' brackets than '{' near line 513
    (WARN): [racer/1568] d3LoadTextureMap(); can't load 'data/cars/honda_civic_vti_eg6_93/tyres.tga'; creating red/blue stub image
    (WARN): [racer/1568] Image 'tyres.tga' not found for shader skin1/data/cars/honda_civic_vti_eg6_93/tyres
    (ERR ): [racer/1568] QInfo(data/cars/honda_civic_vti_eg6_93/views.ini); brackets don't match; still 1 closing bracket(s) expected at end of file.

    Otherwise great job!
     
  5. Splashonda

    Splashonda

    Messages:
    815
    Ratings:
    +51
    Tom, you have 86% front brake bias, that's wrong, it should be about 70%. I setted braking_factor=1 at the rear wheels and it was corrected. Other than that, only tweaks in the shaders. Don't know if it happends in recent versions, but the lights are too bright, I corrected that by setting emission to 1 1 1 1.

    Great car otherwise! :D
     
  6. AMGfan(BPM)

    AMGfan(BPM)

    Messages:
    804
    Ratings:
    +30
    sorry mate, I forgot to check qlogs.. but as you saw, I try the max to avoid this errors, no checking and only few and simple errors =) the next car will has no- one, I promise!
     
  7. AMGfan(BPM)

    AMGfan(BPM)

    Messages:
    804
    Ratings:
    +30
    yes mate, if I use 1 1 1 1 in new versions, it will look so weak. Thanks for praise, I knew you'd appreciate it.
     
  8. QuadCoreMax

    QuadCoreMax

    Messages:
    765
    Ratings:
    +71
    Thx AMG !

    Some remarks :

    - from 5000 - 6000 rpm audio does a weird transition
    - flares transparency
    - outside gauges not aligned maybe some alpha channel adding
    - carbbox could be just modeled 'roughly' max 200 polys
    - huge FPS drop comparing to my mini i.e. ~ - 35 / - 50% less fps => 16 mb for 1 texture => avoid it, please guys don't do that => DDS files
    - some inner UVs bad projections, just do a cubic projection

    Good job with your SM (smoothing groups) compared to some of your other cars.
    Last thing, static driver should go stay out of your production, let me know if you need any help !
     
  9. KS95

    KS95
    RACER Moderator

    Messages:
    2,416
    Ratings:
    +196
    That's the vtec..
    Have that too.

    Great car :)
     
  10. AMGfan(BPM)

    AMGfan(BPM)

    Messages:
    804
    Ratings:
    +30
  11. boomer541

    boomer541

    Messages:
    1,347
    Ratings:
    +164
    I also have the problem with the external gauges, not round, oval. Perhaps your aspect ratio or screen resolution is ok for you but not for me.
     
  12. AMGfan(BPM)

    AMGfan(BPM)

    Messages:
    804
    Ratings:
    +30
    I dont know how to fix gauges, for me gauges are ok.

    I am using vaio vgn-aw4200 18"

    resolution here is 1680x945
     
  13. boomer541

    boomer541

    Messages:
    1,347
    Ratings:
    +164
    Will look at gauges and if I fix I'll post it.
     
  14. boomer541

    boomer541

    Messages:
    1,347
    Ratings:
    +164
    Qlog errors and gauges fixed. I adjusted the width and height of the gauge images in views.ini, they should always be the same value.
    Moved the speedo a bit,also. commented out the tyres shader as it doesn't do anything.
    Your resolution is non standard which may result in having to adjust the aspect ratio in racer.ini.
     

    Attached Files:

  15. AMGfan(BPM)

    AMGfan(BPM)

    Messages:
    804
    Ratings:
    +30
    thanks brotha
     
  16. latrippa91

    latrippa91

    Messages:
    81
    Ratings:
    +29
    when I'm trying to download the file I get "Invalid file ID"
     
  17. AMGfan(BPM)

    AMGfan(BPM)

    Messages:
    804
    Ratings:
    +30
  18. latrippa91

    latrippa91

    Messages:
    81
    Ratings:
    +29
  19. 3ndriu

    3ndriu

    Messages:
    7
    Ratings:
    +0