• You don't get fast in order to take part in club races, you take part in club races to get fast!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Dedicated server crash everytime, please help :p

Discussion in 'Stock Car Extreme' started by Alekhine, Aug 12, 2011.

  1. Alekhine

    Alekhine

    Messages:
    1,085
    Ratings:
    +15
    Hello

    Just received my serial number.

    I bought this game principally to evaluate the possibility of adapting my tool for telemetry (MotecAdd) for this game.
    I need to start the dedicated server, but each time I start it crash after 6 seconds. I see the message Windows “GSC Dedicated stop working ; close app / debug app”

    I test it in this config:
    ASUS P4G8X / INTEL Pentium4 3.06 Ghz
    3go RAM
    ATI Radeon HD 4670

    Can you help me? I did not find a post on this subject.

    Thank you :)

    P.Teil aka Alekhine
     
  2. Antonio Pompeu

    Antonio Pompeu

    Messages:
    30
    Ratings:
    +13
    I do not know if you've done, but I had the same problem, solved by releasing the dedicated server in the firewall.

    Windows 7 x64 Firewall.
     
  3. Alekhine

    Alekhine

    Messages:
    1,085
    Ratings:
    +15
    Hi

    Thank you for your help.
    But I've tested without antivir/firewall/utility/... and I've shutdown any possible softwares in task manager, it's the same :s dedicated crash after 6s. Very strange :confused:
     
  4. Alex Sawczuk

    Alex Sawczuk
    Reiza Studios Premium

    Messages:
    1,375
    Ratings:
    +991
    Your running as an administrator?
     
  5. Alekhine

    Alekhine

    Messages:
    1,085
    Ratings:
    +15
    Hi

    Yes, installed and running in admin session (and I've tested "run as admin" with right-click, but same problem).


    Just tested in Windows Safe mode : it work fine...
     
  6. Alex Sawczuk

    Alex Sawczuk
    Reiza Studios Premium

    Messages:
    1,375
    Ratings:
    +991
    Move all the player profiles out of the userdata folder and see if it still fails. I take it you haven't added any plugins?