1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Creating ai fastlane file issue

Discussion in 'Assetto Corsa' started by Mitja Bonca, Feb 15, 2017.

  1. Mitja Bonca

    Mitja Bonca

    Messages:
    674
    Ratings:
    +1,015
    I want to create a fastlane file from my newly track, but it closes the game as soon as I press the AI app, and this is what I get on the end of the log file:


    CRASH in:
    OS-Version: 6.2.9200 () 0x100-0x1
    d:\dev\dev_pc_master_race\ksphysicsac\ai\aispline.cpp (179): AISpline::payloadAtSplineIndex
    d:\dev\dev_pc_master_race\systemapps\formai.cpp (826): FormAI::renderSplines
    d:\dev\dev_pc_master_race\kunossim\nodeevent.cpp (23): NodeEvent::render
    d:\dev\dev_pc_master_race\kunossim\node.cpp (70): Node::render
    d:\dev\dev_pc_master_race\kunossim\node.cpp (70): Node::render
    d:\dev\dev_pc_master_race\kunossim\camerashadowmapped.cpp (317): CameraShadowMapped::renderPass
    d:\dev\dev_pc_master_race\kscamerayebis\cameraforwardyebis.cpp (1266): CameraForwardYebis::renderApplyEffect
    d:\dev\dev_pc_master_race\kscamerayebis\cameraforwardyebis.cpp (1182): CameraForwardYebis::render
    d:\dev\dev_pc_master_race\acs\sim.cpp (2406): Sim::renderScene
    d:\dev\dev_pc_master_race\ksgame\game.cpp (275): Game::render
    d:\dev\dev_pc_master_race\ksgame\game.cpp (275): Game::render
    d:\dev\dev_pc_master_race\ksgame\game.cpp (275): Game::render
    d:\dev\dev_pc_master_race\ksgame\game.cpp (126): Game::eek:nIdle
    d:\dev\dev_pc_master_race\ksgame\game.cpp (210): Game::run
    d:\dev\dev_pc_master_race\acs\acs.cpp (462): wWinMain
    f:\dd\vctools\crt\crtw32\dllstuff\crtexe.c (618): __tmainCRTStartup
    ERROR: SymGetLineFromAddr64, GetLastError: 487 (Address: 00007FFB00F28364)
    00007FFB00F28364 (KERNEL32): (filename not available): BaseThreadInitThunk
    ERROR: SymGetLineFromAddr64, GetLastError: 487 (Address: 00007FFB030A70D1)
    00007FFB030A70D1 (ntdll): (filename not available): RtlUserThreadStart

    ---
    Really no clue what it could be wrong. The track works fine, I can drive on in with no problem (its a scratch made, but not yet done).
    I tried to open same app in some other track, all works fine. So it has to be connected to the track. But I just do not know how. I did all as usual (its not my 1st track). Is there anything in ksEditor maybe?
     
  2. Tyrone

    Tyrone

    Messages:
    17
    Ratings:
    +71
    Hi, I am now experiencing the same issue, any tracks that don't have an existing AI file will crash on loading if the AI app is open, if the AI app is closed, but I open it while said track is running the game will crash. Please let me know if you figure it out.