• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Conversation bug

Discussion in 'Site Feedback & Support' started by Ricoow, Dec 10, 2011.

  1. Ricoow

    Ricoow
    RedShift Racing RDLMS #6 Premium

    Messages:
    3,525
    Ratings:
    +1,110
    Hey Guys,
    First of all great new forum, I like it.
    There is only one problem. Everytime I send a message in the conversation it says: Error, Enter a valid message (Or something like that)
    When I take a look at the conversation, the message is sended so no problems with that!
    Greetz,
    Ricardo Umans

    EDIT: I received the same thing when posting this topic! It also said that I posted a Poll without poll options as second error.
     
  2. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,505
    Ratings:
    +16,455
    What browser are you using Rico?

    If you are using Facebook Connect try logging out and back in as I have updated the javascript for it to fix a FB bug.
     
  3. Ricoow

    Ricoow
    RedShift Racing RDLMS #6 Premium

    Messages:
    3,525
    Ratings:
    +1,110
    I am not logged in by Facebook.
    I have this problem with both IE 8 and FireFox 8
     
  4. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,505
    Ratings:
    +16,455
    Can snap a picture of the problem please?
     
  5. Warren Dawes

    Warren Dawes

    Messages:
    12,827
    Ratings:
    +1,819
    Are you typing the message first, before trying to hit the Post Reply Button?
    Just checking, because I kept getting that message until I realised that Conversation works differently to PM's and normal Forum Posts.