• You don't get fast in order to take part in club races, you take part in club races to get fast!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Bug: Lost all controls with Thrustmaster T500

Discussion in 'Automobilista' started by Bram Hengeveld, Nov 25, 2016.

  1. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,421
    Ratings:
    +16,398
    Not sure if I have missed something but since today I can't use my T500 anymore in game. It won't recognize any of my inputs.

    No racing for me today :(
     
    • Wow Wow x 1
  2. Alex Sawczuk

    Alex Sawczuk
    Reiza Studios Premium

    Messages:
    1,376
    Ratings:
    +993
    Odd. I guess you tried the basics, replugged in the controller etc?
     
  3. Andy Jackson

    Andy Jackson
    Retro PC Sim Racer Premium

    Messages:
    6,260
    Ratings:
    +2,906
    Seriously? Haven't tried mine yet. Now you have me worried.
     
  4. Sam Smith

    Sam Smith
    www.tinshedracing.com Premium

    Messages:
    422
    Ratings:
    +213
    Mine is working fine in the beta and full release.
    I did have to remap in the beta though.
     
  5. Caramidaru Andrei Bogdan

    Caramidaru Andrei Bogdan
    Mr. C

    Messages:
    2,931
    Ratings:
    +1,173
    double check the USB port or re-dwl drivers, had the same problem in the week-end