• Racing is not a matter of life and death. It's much more important than that!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. If you have any questions, please don't hesitate to ask. There's no such thing as a stupid question.

BTB Issue PLZ HELP!

Discussion in 'Bob's Track Builder' started by stop, Nov 12, 2014.

  1. stop

    stop

    Messages:
    313
    Ratings:
    +51
    I've almost finished putting the barriers on Valencia in position. The only barriers I have remaining to position are the tecpro barriers which I've modelled. However when I try to import it into XPacker, I have the old Icon File issue. I honestly have no idea what I've done wrong, I checked it against a file that worked and all is the same, I have 4 "DefaultIcon" files in the folder with it, in JPG, BMP, DDS and PNG format, is there anything I might have done wrong here? I'm going out on Wednesday and I'd like to get the barriers in position by Wednesday so I'll need a reply ASAP (sorry if I'm being naggy)
     
  2. stop

    stop

    Messages:
    313
    Ratings:
    +51
    hello?
     
  3. ebrich

    ebrich
    Premium

    Messages:
    412
    Ratings:
    +75
    Give us an idea of what " The old icon file issue" is.

    " I checked it against a file that worked and all is the same". Which means?

    You have to remember that apart from what is in your post we have nothing to go on. So a little more precision and a pic or 2 and does wonders.