1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. #GiveAwayFriday. Win a copy of F1 2017 - The Game. Click here to join.

Borderless Gaming??

Discussion in 'Project CARS' started by Greg Latty, May 20, 2015.

  1. Greg Latty

    Greg Latty
    Premium

    Messages:
    864
    Ratings:
    +248
    [/rant]Cmon SMS, this is 2015. Why would you release a game without a borderless window option? The fact that I have to go third party for a feature that should be standard annoys the crap outta me. [end rant] OK rant aside, has anyone gotten the program "Borderless Gaming" to work with this game. I cant seem to get it working. Or do you know of a borderless program that does work?
     
  2. Piet Dekimpe

    Piet Dekimpe

    Messages:
    694
    Ratings:
    +55
    i hate this fact aswell....
     
  3. Anthony Hodges

    Anthony Hodges
    Hodgy

    Messages:
    38
    Ratings:
    +18
    What do you mean by border less? I don't have any borders around the edge of my game.
     
  4. William Wester

    William Wester
    Premium

    Messages:
    1,132
    Ratings:
    +382
    You mean full screen? I have always run Project CARS full screen "without" borders...
    Unless you mean a "window" without borders, then I'm not sure as I never run any of my sims in a window. I have tried it though and the performance is usually much worst than full screen.
     
    Last edited: May 20, 2015
  5. Greg Latty

    Greg Latty
    Premium

    Messages:
    864
    Ratings:
    +248
    I mean windowsd mode without borders. A lot of game run better in windowed mode for whatever reason. And since i have 2 monitors, i would be able to interact with the second monitor without the whole game minimizing.
     
  6. Frank

    Frank
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    3,171
    Ratings:
    +889
    I am using the borderless gaming app, works great :).
     
  7. Greg Latty

    Greg Latty
    Premium

    Messages:
    864
    Ratings:
    +248
    how did you get it to work. nothing happens for when I try and switch it to borderless.
     
  8. Frank

    Frank
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    3,171
    Ratings:
    +889
    Open the game, make it go in windowed mode, alt tab, open Borderless Gaming, click on the game and then the arrow to the right. Like this:
    Borderless Gaming.jpg
     
  9. Greg Latty

    Greg Latty
    Premium

    Messages:
    864
    Ratings:
    +248
    yah thats what i did. Numerous times. Are you using the 64bit version of project cars? I am. That may be the problem
     
  10. Frank

    Frank
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    3,171
    Ratings:
    +889
    Yes, I am using the 64bit executable.
     
  11. Yannick Van Broeck

    Yannick Van Broeck
    Premium

    Messages:
    131
    Ratings:
    +59
    I just tried it and it works perfectly, even with 64-bit
     
  12. Greg Latty

    Greg Latty
    Premium

    Messages:
    864
    Ratings:
    +248
    Hmm. Only other thing i can think of is resolution. Im using 1920x1200 maybe this is just for 1920x1080?