• It's not the position that matters, it's the adventure in getting there.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. If you have any questions, please don't hesitate to ask. There's no such thing as a stupid question.

Plugins 4gig Patch 2013-07-02

A patch to open up memory for use in rF2 and other games

  1. Von Butters

    Von Butters
    Premium

    Messages:
    2,472
    Ratings:
    +942
    Christopher Hall-Nelson submitted a new resource:

    4gig Patch - A patch to open up memoey for use in rF2 and other games

    Read more about this resource...
     
    • Like Like x 1
  2. Doug Spinster

    Doug Spinster

    Messages:
    3
    Ratings:
    +0
    I follow the instruction and I only am able to get a open folder and then nothing happens after that.
     
  3. Nicolas Mop

    Nicolas Mop

    Messages:
    6
    Ratings:
    +3
    Installed pointing rfactor in folder Rfactor2/core. Good luck!
     
  4. rocafella1978

    rocafella1978
    Premium

    Messages:
    457
    Ratings:
    +64
    has anyone tested this on Steam version?
     
  5. Sherwin van der Sloot

    Sherwin van der Sloot
    SimTech - RDLMS#3 - RDGPC#11 - RDRC#140 Premium

    Messages:
    111
    Ratings:
    +58
    I highly doubt this is (still) needed for rFactor2 as it has 32 and 64-bit executable's of it's own.
     
    • Like Like x 1
  6. rocafella1978

    rocafella1978
    Premium

    Messages:
    457
    Ratings:
    +64
    makes sense! i am new to rF2 and trying everything and testing to get smooth graphics.
     
  7. Sherwin van der Sloot

    Sherwin van der Sloot
    SimTech - RDLMS#3 - RDGPC#11 - RDRC#140 Premium

    Messages:
    111
    Ratings:
    +58
    I see. Well if you could post your system specifications, I could try and advice you (or somebody with more knowledge about it may see this post, too)
     
    • Like Like x 1
  8. rocafella1978

    rocafella1978
    Premium

    Messages:
    457
    Ratings:
    +64
    thank you very much appreciate your help!
    Asus Rampage V Extreme
    i7-5930K
    32GB ram
    2x Nvidia Titan X in SLI
    2x Samsung 850 pro SSD drives for OS and Work/ etc.
     
  9. Gui Cramer

    Gui Cramer

    Messages:
    1,368
    Ratings:
    +686
    SLI may reduce your performance in rF2, otherwise you can crank everything to max (but still set road reflection to low).
     
    • Like Like x 1
  10. Richard Hessels

    Richard Hessels
    Premium

    Messages:
    681
    Ratings:
    +145
    It's useless for rFactor 2, i guess almost everybody now runs the 64bit version., old rF1 would have some benefits, but leaving a huge track with many cars will often result in a instant desktop.